Рекламирайте сайта на вашият Хотел в BGhotel.com !

 

Рекламирайте уеб сайта на вашият хотел или обект за настаняване, пред вашите потенциални клиенти, в каталогът за хотелите в България - BGhotel.com като го направите ВИП! Директна връзка към Вашият уеб сайт ще се показва на всяка една страница в каталога за хотели BGhotel.com, и ще бъде пред очите на всеки един посетител на каталога!

Всеки посетител, който кликне на връзката, ще бъде отведен директно на уеб сайта на вашият хотел или обект за настаняване!

За да рекламирате вашият сайт в раздел "ВИП Хотели", моля, изпратете 2 SMS-a на номер 1096 с текст:

viphotels adres.na.saita (вместо adres.na.saita напишете адреса на вашият сайт, например www.bghotel.com).

Вашият сайт ще бъде добавен на първо място в раздел "ВИП Хотели" и ще се показва и рекламира на всяка една страница на специализирания каталог за хотели в България - BGhotel.com за неопределен срок от време. Когато друг потребител добави сайт, той ще заеме най-горната позиция, а вашият ще бъде изместен надолу. Лимитът на показваните сайтове е десет, т.е. когато бъдат добавени десет нови сайта след вашия, той ще спре да се показва.

След като изпратите съобщението ще получите отговор и ако сте въвели правилно текста, вашият сайт ще се появи веднага в BGhotel.com.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Забранява се публикуването на сайтове съдържащи:

* Порнографско или еротично съдържание;
* Филми, музика, софтуер и други материали, за които няма авторски права, без значение дали са на самия сайт или има връзки към тях;
* Призиви за насилие, обидни или нецензурни думи;
* Всичко което нарушава законите на Република България!

Подобни връзки ще бъдат изтривани без предупреждение, като сумата за SMS-а, който сте изпратили, няма да ви бъде възстановена!

Цената на един SMS е 6 лв. с ДДС.

© 2023 bghotel.com.
Всички права запазени