Рекламирай Хотел като VIP-gold, VIP или TOP

 

Направете вашата оферта VIP-gold, VIP или TOP, за да бъде видяна от много повече посетители!

VIP-gold офертите се намират в най видимата област от BGhotel.com, показват се на всяка една страница с оферти, и са пред очите на всеки един посетител! VIP-gold офертите са много по посещавани от стандартните оферти и са идеален начин да рекламирате вашата оферта пред вашите потенциални клиенти, търсещи хотел или обект за настаняване в България!

За да направите вашата оферта VIP-gold за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст vipg на номер 1096 Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за VIP-gold", след като кликнете на линка "Направи VIP-gold!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.


VIP офертите се намират на началната страница на каталогът на хотелите в България - BGhotel.com, и са пред очите на всеки един посетител на каталогът! VIP офертите са много по посещавани от стандартните оферти!

За да направите вашата оферта VIP за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст viph на номер 1096 Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за VIP", след като кликнете на линка "Направи VIP!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.


TOP офертите се показват над всички стандартни оферти в каталогът на хотелите в България - BGhotel.com, и са много по посещавани от стандартните оферти! ТОП офертите са оцветени в жълт цвят, отличаващ ги от всички стандартни оферти, и се показват при търсене над всички стандартни оферти в категория!

За да направите вашата оферта TOP за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст toph на номер 1096 Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за TOP", след като кликнете на линка "Направи TOP!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.

Цената на един SMS е 6 лв. с ДДС.

© 2023 bghotel.com.
Всички права запазени